Workshops

100% QUALITYTIME

Tijdens de workshops sta je in een kleine groep met andere moeders stil bij jouw veerkracht en lifestyle. Het is vaak al fijn om te ervaren dat je niet de enige bent die hier wel eens mee worstelt ;-). Daarnaast kom je op een laagdrempelige manier tot inzichten, eye-openers, tools, praktische opdrachten en ontspanningsoefeningen die bijdragen aan meer ontspanning en energie in je dagelijkse leven. Onderwerpen als stress en stressmanagement, energiegevers en –vreters, mentale kracht, mindfulness en voeding etc. passeren de revue.

Steeds meer mama’s ontdekken de workshops en het unieke concept ‘Mama in Vorm’ en vinden het zeer waardevol en ook gezellig!

Goed voor jezelf zorgen begint met tijd reserveren voor jezelf. Met deze workshops reserveer je in je agenda zeker 100% qualitytime voor jezelf!

Reacties van workshopgroepdeelnemers:

‘De workshops werken ook als een soort reminder, om mij met regelmaat af te vragen of ik ‘in vorm’ ben of ik voldoende geniet en of ik me niet teveel laat leiden door de waan van de dag. Ik ervaar de sessies echt als me-time’. 

‘Feel good momenten, krachtiger naar huis rijden en de accu opladen’ 

‘Girlpower in een superfijne, gezellige en veilige sfeer’

‘Elke maand een avond om naar uit te kijken waarbij pure qualitytime en gezelligheid gepaard gaan’

Klik voor meer reacties ‘tevreden mama’s’ aan op de homepage van deze website.

Heb je interesse of heb je nog vragen aarzel dan niet om contact op te nemen via de mail of telefonisch.

Vergoedingen
Afhankelijk van je zorgverzekeraar kunnen de workshops vaak (gedeeltelijk) vergoed worden, dit geldt eventueel ook voor individuele afspraken, ik licht graag toe hoe je hiervoor in aanmerking komt.

Tarieven op zakelijke rekening (bij eigen onderneming of in loondienst)
Werkgevers hebben veel baat bij personeel ‘in vorm’, daarom is een werkgever vaak bereid om bij te dragen in de kosten. In dit geval maakt Mama in Vorm een offerte op maat. Wil je hier meer over weten neem dan vrijblijvend contact op.
Sinds januari 2012 werk ik met veel enthousiasme in mijn praktijk op de Hambroeklaan 1 te Breda. Ik ervaar dat het unieke concept zo enorm past bij alle mama’s in deze tijd. Mamastress of het even ‘niet in vorm zijn’ is hiermee bespreekbaar want ieder mens heeft nu eenmaal stress. Mama in Vorm is dan ook zeer laagdrempelig om te bezoeken, een plek waar je het gevoel krijgt niet de enige in de wereld te zijn of je zwak te voelen;-). De combinatie van vitaliteitskennis, de realistische knipoog en mijn rol als medemama maakt het concept eigen en uniek.
100% aandacht voor jou door puur te ontspannen of jezelf weer helemaal opladen met nieuwe inspiratie, tools en energie! 
Graag tot ziens!

Knipoog van Siegrid

collage perfetti van melle

IMG_3227

collage-2015-05-29

mindfulness voor mama's, ontspanningsoefening