Voor bedrijven

PERSONEEL IN VORM

Een juiste lifestyle vinden is voor veel mensen een enorme uitdaging geworden. Bij de dagelijkse verwachtingen van onszelf of van een ander is men steeds meer aan het stoeien met body and mind. Het is ergens zeer begrijpelijk dat dit gebeurt, de mens komt steeds verder van zijn ‘natuurlijk kunnen’ te staan. Een kwart van de werkende mensen loopt met vermoeidheidsklachten rond waarbij stress hoofdoorzaak is. Bij moeders is dit zelfs bij één op de drie.

Wellicht ondervindt uw organisatie problemen in ziekteverzuim of bevinden klachten zich in een grijzer gebied.

Met Mama in Vorm heeft u een stress- en vitaliteitscoach om mee te sparren en iemand die meedenkt met uw bedrijf en organisatie.

Mama in Vorm inspireert, coacht en motiveert op eerlijke, realistische en creatieve wijze.

Op persoonlijk niveau wordt er meer inzicht geboden, als ware een besef van ieders eigen stress. Meer inzicht helpt vaak al bijzonder goed om stress beter te managen. Naast wat men op zijn bordje heeft liggen, is het ook belangrijk te weten hoe men met alles omgaat en hoeverre men ‘in vorm’ is in privé- en werksituatie.

Mama in Vorm helpt uw medewerkers en hiermee ook uw bedrijf beter ‘in vorm’ te zijn. De basis van plezier en positieve energie in het leven en het werk!

Een win-win voor werknemer en werkgever!

Onderstaande fotocollage is van een workshopgroep in opdracht van Perfetti van Melle.

collage perfetti van melle