SCHRIJF JE NU IN VOOR DE WORKSHOPS: START 6 OKTOBER!

De herfst en winter door met eens in de maand even helemaal opladen met andere mama’s? Vanaf maandagavond 6 oktober is het mogelijk om iedere maand een workshop te volgen bij Mama in Vorm te Breda. In totaal gaat het om 6 laagdrempelige basisworkshops (t/m maart) die geheel in het teken staan van mama’s ontspanning en energie.

Je kunt je nu nog inschrijven. Stap over de lage drempel of laat je vrijblijvend informeren bij Mama in Vorm. Met of zonder vriendin maakt niet uit, alle dames van de vaste maandelijkse workshopgroep hebben zich allemaal individueel ingeschreven en zien elkaar nog steeds heel graag! Eerdere deelnemers zijn ook welkom om deel te nemen aan deze nieuwe formule. Informeer hierover naar de mogelijkheden en aangepaste tarieven.

IMG_3259 copy  IMG_3227
Hieronder lees je de ervaringen van een van de dames van de vaste workshopgroep. 
Een krantenartikel over Mama in Vorm met moederdag 2013 in BN De Stem…
Gelijk was ik ervan overtuigd om een kijkje te nemen en vervolgens aan te melden voor de workshops.
Een club vrouwen die zich allemaal heel erg bewust zijn om de kwaliteit van het leven, het moederschap, vriendschap en relaties naar een hoger level proberen te hijsen. Dit door middel van aangereikte handvaten, stressmanagement, mindfulness, voeding, ontspanning, bewustwording- en zijn, vertrouwen in jezelf om wie je bent of waar je voor staat.
Delen van een piekermoment, vreugde, verdriet, loslaten, alles kan in de warmte, anonimiteit en integriteit van ons inmiddels tot een ‘vriendinnengroepje’  mama’s in vorm!
Carole Delrue
Op de website lees je nog meer referenties en reacties. Heb je nog vragen over dit unieke concept? Neem dan gerust contact op!
Graag tot ziens bij Mama in Vorm!
Knipoog van Siegrid