Referenties

Bij Siegrid voel je je meteen heel vertrouwd en op je gemak! Juist de combinatie van persoonlijke aandacht, een fijn gesprek met inhoud en kennis van zaken en een leuke klik, haar professionaliteit maar ook de rust die ze tijdens de massage waarborgt maakt voor mij de afspraak helemaal compleet en dat ik me weer ‘In Vorm’ voel! Ik kom al een aantal jaren bij Mama in Vorm en raad iedereen dit fijne laagdrempelige ‘onderhoud’ aan voor jezelf. Heerlijk! Echt even helemaal tijd voor jezelf…
(n.a.v. 90 minuten afspraak combinatie coaching en massage)

Monique

De workshops zijn niet alleen quality time voor de drukbezette mama’s van tegenwoordig, maar het zijn vooral ook gezellige avondjes om naar uit te kijken. Samen met andere mama’s ervaringen delen, erachter komen dat je vaak niet de enige bent, aangestoken worden door Siegrid’s enthousiasme en weer helemaal in Vorm naar huis! Wat wil een mama nog meer!? 😉

Joyce Matthijssen

Zo heerlijk verwend en dingen op een rijtje kunnen zetten. Echt een aanrader voor elke moeder met en zonder stress. (n.a.v  individuele afspraken)

Annemarie van der Vooren

 Mama in vorm is: Verbreding van en verdieping van kennis die wij als moeder in ons dagelijks leven direct kunnen toepassen. Ontzettend laagdrempelig en geschikt voor alle mama’s. Ratio en gevoel op elkaar leren afstemmen door allerhande tips en tools. Moment voor mama om ‘in vorm’ te raken onder leiding van een mama met een schat aan kennis en ervaring.

Anoniem

Een aanrader; laagdrempelig, leerzaam, leuk en ook heerlijk ontspannen!

Miranda Pals

Leuke persoonlijke workshops die je aan het denken zetten! Quality time voor jezelf!

Ellen ter Braak

Ik heb recent met heel veel plezier alle vijf de workshops gevolgd bij Mama in Vorm. Het geeft je inzicht in je patronen waar je vaak op vast kan lopen en die stress veroorzaken. Mama in Vorm geeft je praktische handvatten hoe je daar mee om kan gaan en de knipoog doet daarbij ook heel veel.

Anoniem

Praktische, leuke en leerzame workshops  over o.a. vitaliteit, ontspanning en stresshantering gevolgd bij “Mama in Vorm”! Aanrader voor alle mama’s die in deze hectische tijd zoveel “ballen” tegelijkertijd (moeten) ophouden. Complimenten aan jou Siegrid, als initiatiefneemster van deze workshops en het totaal concept van Mama in Vorm.

Brigitte Greeve

Deze workshops zijn voor de moeder van deze tijd een absolute “must” om even uit de hectiek van het dagelijkse leven te komen en objectief naar jezelf en in jezelf te kijken. Samen met andere moeders herkenbare onderwerpen bespreken onder leiding van Siegrid levert veel nieuwe inzichten op. Inzichten die je direct kunt toepassen in de omgang binnen en buiten je gezin. De bekende “knipoog” van Siegrid levert een belangrijke bijdrage aan een stabieler en minder stressvol leven.

Corina van Mourik