Individuele Coaching

IN VORM, JOUW VORM!

Mama in Vorm verwelkomt veel ouders (online of in de praktijk) die zich graag meer ontspannen, energieker, veerkrachtiger en happier willen voelen, kortom ‘In Vorm’!

Met jouw werk, gezin, huishouden en nog veel meer ‘things to do’ is dit best een uitdaging. En is het soms zoeken naar een juiste of nieuwe balans; jouw vorm!
Bij Mama in Vorm kun je op een laagdrempelige en fijne manier kennis en praktische tools aangereikt krijgen om ‘jouw vorm’ te vinden. En zul je merken dat je je veerkrachtiger gaat voelen, ondanks een intensief leven ;-).

Graag verwijs ik naar de pagina ‘de mama achter Mama in Vorm’ om mij alvast wat beter te leren kennen. En bekijk ook de reacties van ‘tevreden mama’s’ die je voor zijn gegaan.
In een gratis en vrijblijvende afspraak (online of in de praktijk) bespreken we waar behoeften naar is. Het is mogelijk om een op maat programma te doen. Vaak wordt dit ook vergoed door werkgevers. Ook is er wel eens behoefte aan een eenmalige afspraak, ook dit kan vaak al heel waardevol zijn en je een boost geven! Neem geheel vrijblijvend contact op en bespreek jouw wensen.


 

 

Tarieven voor particulieren:

Vrijblijvende kennismakingsafspraak (ongeveer 30 minuten) gratis

Coachingsafspraak van 60 minuten € 60
Coachingsgesprek van 90 minuten € 75,-

Combinatie gesprek en massage samen: 90 minuten € 72,50

 

Vergoedingen
Afhankelijk van je zorgverzekeraar kunnen de afspraken vaak (gedeeltelijk) vergoed worden, dit geldt eventueel ook voor workshops, ik licht graag toe hoe je hiervoor in aanmerking komt.

Tarieven op zakelijke rekening (bij eigen onderneming of in loondienst)
Werkgevers hebben veel baat bij personeel ‘in vorm’, daarom is een werkgever vaak bereid om bij te dragen in de kosten. In dit geval maakt Mama in Vorm een offerte op maat. Wil je hier meer over weten neem dan vrijblijvend contact op.

Sinds januari 2012 werk ik met veel enthousiasme in mijn praktijk op de Hambroeklaan 1 te Breda. Ik ervaar dat het unieke concept zo enorm past in deze tijd. Stress of het even ‘niet in vorm zijn’ is hiermee bespreekbaar want ieder mens heeft nu eenmaal stress. Mama in Vorm is dan ook zeer laagdrempelig om te bezoeken, een plek waar je het gevoel krijgt niet de enige in de wereld te zijn of je zwak te voelen;-). De combinatie van vitaliteitskennis, de realistische knipoog en mijn rol als medemama maakt het concept eigen en uniek.

100% aandacht voor jou en jezelf opladen met nieuwe inspiratie, tools en energie! 

Graag tot ziens!

Knipoog van Siegrid