Over Mama in vorm

DE MAMA ACHTER MAMA IN VORM

Ik ben Siegrid van der Vorm, ik ben getrouwd met Bart en mama van 2 mannen van 15 en 12 jaar (Bas en Jules). Na gewerkt te hebben als accountmanager in het toerisme en als adviseur in marketing- en communicatie, heb ik na de geboorte van mijn tweede zoon het roer omgegooid. Ik ben me meer gaan verdiepen in veerkracht, energie en coaching.

Naast massage-opleidingen heb ik bij Sonnevelt Opleidingen de opleiding Stresscounselor en Trainer Hormoonfactor (met o.a. voeding en hormonaal balans) gevolgd. Bij de eerste lesdag wist ik het al: dit wil ik ook aan andere mama’s overbrengen! En zo is het idee voor mijn eigen praktijk Mama in Vorm ontstaan: veerkracht, ontspanning en energie voor aanstaande, jonge en ‘oudere’ mama’s!

Sinds januari 2012 werk ik met veel enthousiasme in mijn praktijk op de Hambroeklaan 1 te Breda. Ik ervaar dat het unieke concept zo enorm past in deze tijd. Mamastress of het even ‘niet in vorm zijn’ is hiermee bespreekbaar want ieder mens heeft nu eenmaal stress. Mama in Vorm is dan ook zeer laagdrempelig om te bezoeken, een plek waar je het gevoel krijgt niet de enige in de wereld te zijn ;-).

 

Siegrid van der Vorm van Mama in Vorm

 

IN VORM MET EEN KNIPOOG

Mama in Vorm is er voor iedere mama die met de welbekende ballen in de lucht te maken heeft. Even 100% aandacht voor jou door puur te ontspannen met een massage of weer opladen met nieuwe inspiratie, tools en energie.

‘In vorm’ kan worden geïnterpreteerd als er knap uitzien met een strak figuur. Mama in Vorm neemt dit letterlijk met een knipoog (zie mijn logo). 100% ‘Zen’ en ‘in Vorm’ rondlopen is niet altijd haalbaar. Mama in Vorm speelt dan ook met een realistische knipoog in op de moderne mama van deze tijd.

De combinatie van vitaliteitskennis, de knipoog en mijn rol als medemama maakt het concept eigen en uniek. Daarnaast is de knipoog ook een aanmoediging: ofwel geef je zelf aandacht. Het geeft energie, het is fijn voor jezelf maar ook voor je omgeving!

Graag nodig ik je uit om vrijblijvend kennis te maken.

Graag tot ziens en ‘een knipoog’ van,

Siegrid van der ‘Vorm’

 

Logo Mama in Vorm