Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een bijzondere fase in je leven.

In deze 9 maanden verandert er veel op zowel lichamelijk als mentaal vlak en bereid je je voor op de geboorte van je kindje. Misschien is dit een tweede of derde zwangerschap waarbij je soms bijna zou vergeten dat je zwanger bent omdat je ook zo druk bent met je andere kind(eren).

Een zwangerschap doet natuurlijk veel met een moeder, het is fijn om hier ook met een massage bewust bij stil te staan. In een speciale houding (onder andere zijligging met kussens) is het mogelijk om gemasseerd te worden. Deze verantwoorde massage kan verlichting en ontspanning geven aan zowel lichaam als geest. En fijn voor moeder en kind! Bovendien zorgt het voor een betere doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen vrij komen en zorgt het voor afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen.

zwangere-buik-bloemen 

Na de eerste 3 maanden van de zwangerschap kan er al een zwangerschapsmassage worden gegeven. De zwangerschapsmassage is ook zeer geschikt voor na de bevalling ter bevordering van het ontzwangeren. Ook dames die nog nooit eerder een massage voor zichzelf hebben gereserveerd ervaren een afspraak bij Mama in Vorm heel fijn! Daarnaast blijft voor veel mama’s Mama in Vorm het vaste en vertrouwde adres voor een ontspannende massage met persoonlijke aandacht, zelfs nog jaren na de bevalling! Het concept Mama in Vorm is er dan ook voor jonge, maar ook mama’s met al oudere kinderen ;-).

Een zwangerschapsmassage is ook origineel om te geven of krijgen bijvoorbeeld als verlof- of kraamcadeau. Mama in Vorm zorgt voor een mooi ingepakte cadeaubon, eventueel per post versturen is ook mogelijk!

 

Tarieven:

Massage van 45 minuten (rug-nek-schoudermassage) € 42,50

Massage van 60 minuten (rug-nek-schouder en beenmassage) € 52,50

Royale lichaamsmassage van 90 minuten € 67,50

In het begin van de massageafspraak is er een korte intake en kennismaking. Hier worden eventuele aandachtspunten en wensen besproken zodat de massage goed is afgestemd op jou.

 

 

pure ontspaning voor mama's