Massages voor mama's

PUUR GENIETEN

Een massage is puur ervaren en genieten. Even niet denken, niet praten en in een diepe ontspanningsflow komen. Het is fijn om je lichaam de aandacht te geven die het nodig heeft.

Een massage heeft meer functies dan alleen ontspanning. Een massage doet het bloed beter doorstromen, waardoor spieren en ander weefsel sneller kunnen herstellen en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Bovendien zorgt een massage ervoor dat energie beter door het lichaam gaat stromen en maakt eventuele obstakels vrij.

Mama’s zijn dankbare cliënten, even tijd nemen voor jezelf schiet er zo vaak bij in. Zo nu en dan gemasseerd worden kan ook helpen bewuster stil te staan bij jouw lichaam en lifestyle. Ook dames die nog nooit eerder een massage voor zichzelf hebben gereserveerd ervaren een afspraak bij Mama in Vorm heel fijn!

 

massages-voor-mamas  pure ontspaning voor mama's

Mama in Vorm verwelkomt ook vaak dames in de praktijk die naast de massage het ook fijn vinden om zich te verrijken op het gebied van ontspanning en energie in het dagelijkse leven. Hiermee biedt Mama in Vorm een laagdrempelige afspraak van 90 minuten met pure qualitytime voor body and mind. Je kunt hier meer over lezen op de pagina personal coaching.

 

Tarieven:

Uitgebreide rug-, nek-en schoudermassage van 45 minuten € 42,50

Massage van 60 minuten (rug-, nek-, schouder- en beenmassage) € 52,50

Royale lichaamsmassage van 90 minuten € 67,50

Combinatie coaching en massage samen (90 minuten) € 72,50

In het begin van de massageafspraak is er een korte intake en kennismaking. Hier worden eventuele aandachtspunten en wensen besproken zodat de massage goed is afgestemd op jou.

Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor individuele coaching. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Individuele Coaching’

 

Een massage is leuk om te geven of krijgen. Mama in Vorm zorgt voor een mooi ingepakte cadeaubon, eventueel per post versturen is ook mogelijk!

 

 

Mama in Vorm is aangesloten bij BMS (de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche)