Donderdagavond 15 oktober: 'Girlpower'

Ken je dat ook? Dat contrast…? Zo ben je op vakantie en hoef je aan niet veel meer te denken dan aan eten, drinken, relaxen en misschien hooguit nog het insmeren van de kids ;-)? Of voor je het weet is het al weer herfst en loop je weer te rennen en vliegen om je aan gezette tijden te houden en denk je aan van alles wat je niet mag vergeten…je komt tijd te kort…de checklisten puilen uit…de was en strijk stapelen zich weer op. En natuurlijk weet je dat je je er niet druk om moet maken maar heb je toch echt van alles aan je hoofd…

Of je nu nog worstelt met opstartperikelen of er zich echt van alles afspeelt of al weer helemaal in ‘ritme’ zit, zo nu en dan hebben we het allemaal wel eens nodig: even bijtanken, even stilstaan bij jezelf, even sparren, even dingen op een rijtje zetten of gewoon puur ontspannen zodat je weer opgeladen met volle energie en ‘in vorm’ verder kunt.Bij Mama in Vorm draait het hier helemaal om, echt een moment voor jezelf pakken, bijtanken en weer ‘in vorm’ de deur uitgaan! Het gevoel alsof je weer even op vakantie bent.

Graag nodig ik je uit voor zulke momenten: een avondje ‘girlpower’ op donderdagavond 15 oktober bijvoorbeeld. Of misschien heb je meer behoefte aan een ontspannende massage. Je bent van harte welkom! Kijk voor meer opties op www.mamainvorm.nl. Graag tot ziens! Knipoog van Siegrid

 

 collage-2015-05-29

15 OKTOBER: AVONDJE ‘GIRLPOWER’!

Sinds 2013 is er een vaste workshopgroep bij Mama in Vorm. Als totaal onbekenden van elkaar hebben deze dames zich individueel ingeschreven voor een reeks van 6 workshops en nog steeds zien we elkaar elke maand voor een ‘in vorm’ avond!

De deelnemers van deze groep kunnen het beste verwoorden wat de workshops voor hen betekenen;

‘Elke maand een avond om naar uit te kijken waarbij pure qualitytime en gezelligheid gepaard gaan’

‘De workshops werken ook als een soort reminder, om mij met regelmaat af te vragen of ik ‘in vorm’ ben of ik voldoende geniet en of ik me niet teveel laat leiden door de waan van de dag. Ik ervaar de sessies echt als me-time’. 

‘Feel good momenten, krachtiger naar huis rijden en de accu opladen’ 

‘Girlpower in een superfijne, gezellige en veilige sfeer’

 

ontspanningsoefening Mama in Vorm

 

Op donderdagavond 15 oktober start er een nieuwe groep met een reeks van 6 workshops. Je kunt op deze eerste avond geheel vrijblijvend kennismaken en dan beslissen of het voor jou ook naar meer smaakt. Je kunt je inschrijven via info@mamainvorm.nl. Meer weten over de workshops? Kijk op www.mamainvorm.nl en aarzel niet om te informeren.

Datum: Donderdag 15 oktober

Tijd: 19.30-21.30 uur

Locatie: Hambroeklaan 1, eerste etage in de praktijk van Mama in Vorm

Entree: € 20,- (incl. koffie, thee etc.)