Welkom (terug) bij Mama in Vorm : Heerlijk verantwoord ontspannen!

Na een tweede lockdown mag Mama in Vorm gelukkig weer open vanaf 3 maart. Het is fijn om juist in deze tijd de nodige ontspanning te kunnen brengen!

Dit houdt in dat er weer een afspraak voor een ontspannende massage of combinatie afspraak voor coaching en massage gereserveerd kan worden. Coachingsafspraken en online afspraken, workshops en trainingen blijven uiteraard ook mogelijk.

We kunnen de RIVM regels inmiddels wel dromen, toch wil ik je graag voorafgaand informeren over welke maatregelen er worden getroffen bij Mama in Vorm.

Jouw en mijn gezondheid zal altijd voorop (blijven) staan bij een bezoek! Naast de hygiënische regels die ik altijd al hanteerde, neem ik ook de RIVM regels in acht en de adviezen van overkoepelende beroepsorganisaties. Voorafgaand aan de afspraak stuur ik het uitgebreide protocol ook nogmaals toe.

– Heb je één of meerdere van de volgende symptomen ook als ze mild zijn: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, geur- of smaakverlies, koorts, onverklaarbare moeheid? Of heb je huisgenoten met deze symptomen? Dan kan de afspraak helaas niet doorgaan.
– Bij een coachingsafspraak en voorafgaand aan de massage hanteren we de 1,5 m afstand;
– De RIVM verzoekt niet alleen in openbare gebouwen een mondkapje op te doen maar ook tijdens de massage. Dit geldt voor zowel de masseur als de client. Mocht je je niet fijn voelen bij een mondkapje met je gezicht in de hoofduitsparing dan mag deze afgezet worden.
– Bij de entree bevindt zich een handhygiëneflacon om voor de afspraak de handen mee te reinigen;
– Ook in de praktijk zijn er indien gewenst hygiënische doekjes;
– Daarnaast worden alle aangeraakte oppervlakten na elke afspraak hygiënisch gereinigd;
– Uiteraard was ik ook mijn handen zorgvuldig voor en evt. tijdens en na ieder bezoek;
– De deur wordt tijdens de afspraak ter ventilatie op een kier gehouden;
– Er is voldoende privacy gewaarborgd bij de deur met een kamerscherm. De praktijkruimte bevindt zich daarnaast in een rustige hoek met privacy;
– Er wordt ook extra tijd ingecalculeerd tussen de afspraken voor schoonmaak en ventilatie;
– Kom alsjeblieft niet te vroeg, mocht je toch wat eerder zijn dan zou het fijn zijn als je plaats neemt op de witte fauteuil in de hal vlakbij de entree van Mama in Vorm.

Mocht er op de dag van afspraak toch sprake zijn van bovengenoemde gezondheidsklachten, ook als ze mild zijn, bij jou of bij mij, dan kan de afspraak (kosteloos) geannuleerd worden.

Het klinkt als een hele rij maar inmiddels is er veel van bekend en gewend. Gelukkig verlopen de afspraken ook op deze wijze net zo ontspannen en fijn zoals altijd!

Mocht je toch nog vragen, bel gerust of stuur een appje naar tel: 06-48639171. (Helaas wil soms de mail wel eens in de spambox belanden). Dit kan ook voor reserveringen of het bestellen van cadeaubonnen. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen!

Graag tot ziens!

Lieve groet van Siegrid