Siegrid

Siegrid van der Vorm

Ik ben Siegrid van der ‘Vorm’, getrouwd met Bart en mama van 2 mannen van 14 en 11 jaar (Bas en Jules). Na gewerkt te hebben als accountmanager in het toerisme en als adviseur in marketing- en communicatie, heb ik na de geboorte van mijn tweede zoon het roer omgegooid. Ik ben me meer gaan verdiepen in veerkracht, stressmanagement, ontspanning en energie.

Naast massage-opleidingen heb ik bij Sonnevelt Opleidingen de opleiding Stresscounselor en Trainer Hormoonfactor (met o.a. voeding en hormonaal balans) gevolgd. Bij de eerste lesdag van de stresscounselorsopleiding ging er een wereld voor mij open en wist toen al: dit wil ik ook aan andere mama’s overbrengen! Zo is het idee voor mijn eigen praktijk Mama in Vorm ontstaan: veerkracht, ontspanning en energie voor aanstaande, jonge en ‘oudere’ mama’s!

Mama in Vorm is er voor iedere mama die met de welbekende ballen in de lucht te maken heeft.

Sinds januari 2012 werk ik met veel enthousiasme in mijn praktijk op de Hambroeklaan 1 te Breda. Ik ervaar dat het unieke concept zo enorm past bij alle mama’s in deze tijd. Mamastress of het even ‘niet in vorm zijn’ is hiermee bespreekbaar want ieder mens heeft nu eenmaal stress. Mama in Vorm is dan ook zeer laagdrempelig om te bezoeken, een plek waar je het gevoel krijgt niet de enige in de wereld te zijn ;-). Even helemaal tijd voor jou door puur te ontspannen met een massage of weer opladen met nieuwe inspiratie, tools en energie.

Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn sfeervolle praktijkruimte te Breda!
Graag tot ziens en ‘een knipoog’ van Siegrid

Certificeringen:

  • Diploma Stresscounselor bij Sonneveltopleidingen
  • Diploma Trainer Hormonaal Balans bij Ralph Moorman/ Sonnevelt Opleidingen
  • Diploma’s Klassieke Massage en Zwangerschapsmassage