Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een bijzondere fase in je leven.

In deze 9 maanden verandert er veel op zowel lichamelijk als mentaal vlak en bereid je je voor op de geboorte van je kindje. Misschien is dit een tweede of derde zwangerschap waarbij je soms bijna zou vergeten dat je zwanger bent omdat je ook zo druk bent met je andere kind(eren).

Een zwangerschap doet natuurlijk veel met een moeder, het is fijn om hier ook met een massage bewust bij stil te staan. In een speciale houding (onder andere zijligging met kussens) is het mogelijk om gemasseerd te worden. Deze verantwoorde massage kan verlichting en ontspanning geven aan zowel lichaam als geest. En fijn voor moeder en kind! Bovendien zorgt het voor een betere doorbloeding waardoor er meer zuurstof en voedingsstoffen vrij komen en zorgt het voor afvoer van overtollig vocht en afvalstoffen.

zwangere-buik-bloemen   2016-04-12 nieuwe praktijkruimte laatste versie 017

Na de eerste 3 maanden van de zwangerschap kan er al een zwangerschapsmassage worden gegeven. De zwangerschapsmassage is ook zeer geschikt voor na de bevalling ter bevordering van het ontzwangeren. Ook dames die niet vaak of nog nooit een massage hebben gereserveerd voor zichzelf ervaren de afspraak bij Mama in Vorm als zeer fijn!

Een zwangerschapsmassage is ook origineel om te geven of krijgen bijvoorbeeld als verlof- of kraamcadeau of bij een babyshower. Mama in Vorm zorgt voor een mooi ingepakte cadeaubon, eventueel per post versturen is ook mogelijk!

 

Tarieven:

Massage van 45 minuten (rug-nek-schoudermassage) € 42,50

Lichaamsmassage (rug-nek-schoudermassage en benen) van 60 minuten € 52,50

Royale lichaamsmassage van 90 minuten € 67,50

Tijdens de massageafspraak wordt er een korte intake en kennismaking gehouden om de uiterste zorg, aandacht en behoeften in kaart te brengen tijdens de afspraak.