Personal Coaching

Mama in Vorm verwelkomt veel mama’s in de praktijk die naast de massage het fijn vinden om zich te verrijken op het gebied van ontspanning en energie in het dagelijkse leven. Hiermee biedt Mama in Vorm een afspraak van 90 minuten met pure qualitytime voor body and mind. Echt even helemaal tijd voor jou!

Juist in een intensief leven geeft deze investering in jezelf een enorme boost in je dagelijkse leven. Even echt helemaal stil staan bij jezelf komt er anders vaak niet van. Juist door bij jezelf stil te staan komt er veel positieve energie vrij, je wordt scherper, maakt bewuster keuzes en hierdoor ontstaat ook vaak meer efficiëntie en daadkracht.

Het is een zeer laagdrempelige manier om kennis en praktische handvatten aangereikt te krijgen op het vlak van stressmanagement, vitaliteit en mindfulness.

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken zonder massage. Als stresscounselor en  gediplomeerd hormoonfactortrainer van Ralph Moorman bied ik ook de mogelijkheid om wat dieper in jouw vitaliteit te duiken.

In een gratis en vrijblijvende afspraak bespreken we waar behoeften naar is. Persoonlijke ontwikkeling heeft ook tijd en ruimte nodig, het is daarom ook fijn om bijvoorbeeld eens in de tijd voor ‘onderhoud’ terug te komen.

Alle vaste gasten ervaren het zeer prettig om echt even de tijd voor zichzelf te nemen en laden door het fijne gesprek en massage helemaal op!

Tarieven voor particulieren:

Vrijblijvende kennismakingsafspraak (ongeveer 30 minuten) gratis

Coachingsgesprek van 60 minuten € 52,50

Combinatie gesprek en massage samen: 90 minuten € 69,50

De tarieven zijn incl. btw

 

Vergoedingen
Afhankelijk van je zorgverzekeraar kunnen de afspraken vaak (gedeeltelijk) vergoed worden, dit geldt eventueel ook voor workshops, ik licht graag toe hoe je hiervoor in aanmerking komt.

Tarieven op zakelijke rekening (bij eigen onderneming of in loondienst)
Werkgevers hebben veel baat bij personeel ‘in vorm’, daarom is een werkgever vaak bereid om bij te dragen in de kosten. In dit geval maakt Mama in Vorm een offerte op maat. Wil je hier meer over weten neem dan vrijblijvend contact op.

Sinds januari 2012 werk ik met veel enthousiasme in mijn praktijk op de Hambroeklaan 1 te Breda. Ik ervaar dat het unieke concept zo enorm past bij alle mama’s in deze tijd. Mamastress of het even ‘niet in vorm zijn’ is hiermee bespreekbaar want ieder mens heeft nu eenmaal stress. Mama in Vorm is dan ook zeer laagdrempelig om te bezoeken. De combinatie van vitaliteitskennis, de realistische knipoog en mijn rol als medemama maakt het concept eigen en uniek.

100% aandacht voor jou door puur te ontspannen of jezelf weer helemaal opladen met nieuwe inspiratie, tools en energie! 

Graag tot ziens!

Knipoog van Siegrid