Massages voor mama's

Een massage is puur ervaren en genieten. Even niet denken, niet praten en in een diepe ontspanningsflow komen. Het is fijn om je lichaam de aandacht te geven die het nodig heeft.

Een massage heeft meer functies dan alleen ontspanning. Een massage doet het bloed beter doorstromen, waardoor spieren en ander weefsel sneller kunnen herstellen en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Bovendien zorgt een massage ervoor dat energie beter door het lichaam gaat stromen en maakt eventuele obstakels vrij.

Mama’s zijn dankbare gasten, alleen al op het massagebed liggen is vaak al fijn. Zo nu en dan gemasseerd worden kan ook helpen bewuster stil te staan bij jouw lichaam en lifestyle. Ook als je voor de eerste keer in je leven een massage voor jezelf reserveert wordt Mama in Vorm als zeer fijn ervaren!

 

massages-voor-mamas  pure ontspaning voor mama's2016-04-12 nieuwe praktijkruimte laatste versie 013

Mama in Vorm verwelkomt steeds vaker mama’s in de praktijk die naast de massage het ook fijn vinden om zich te verrijken op het gebied van ontspanning en energie in het dagelijkse leven. Hiermee biedt Mama in Vorm een laagdrempelige afspraak van 90 minuten met pure qualitytime voor body and mind. Je kunt hier meer over lezen op de pagina personal coaching.

 

Tarieven:

Uitgebreide rug-,nek-,schoudermassage (45 minuten) € 42,50

Uitgebreide rug-, nek-schouder en benen massage (60 minuten) € 52,50

Royale lichaamsmassage (90 minuten) € 67,50

Combinatie coaching en massage samen (90 minuten) € 72,50

Ook individuele coaching is mogelijk, kijk voor meer informatie op de pagina ‘Individuele Coaching’

Een massage is leuk om te geven of krijgen. Mama in Vorm zorgt voor een mooi ingepakte cadeaubon, eventueel per post versturen is ook mogelijk!

Tijdens de massageafspraak vindt een intake plaats waarbij eventuele aandachtspunten en wensen worden besproken.

 

Mama in Vorm is aangesloten bij BMS (de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche)