Update versoepelingen en covidmaatregelen

Gelukkig is het met de versoepelingen omtrent Covid al weer een tijdje mogelijk om een afspraak te plannen bij Mama in Vorm. Graag breng ik je op de hoogte met deze update:

– Mondkapjes zijn niet meer verplicht, maar mocht jij je prettiger bij voelen dat jezelf en/of ik een mondkapje draag dan is dat geen enkel probleem!

– Uiteraard zorgt Mama in Vorm zoals altijd voor de maximale hygiëne.
Daarnaast wordt de deur tijdens de afspraak ter ventilatie op een kier gehouden.
Er is voldoende privacy gewaarborgd bij de deur met een kamerscherm. De praktijkruimte bevindt zich daarnaast in een rustige hoek met privacy.

– Heb je één of meerdere van de volgende symptomen ook als ze mild zijn: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, geur- of smaakverlies, koorts, onverklaarbare moeheid? Of heb je huisgenoten met deze symptomen? Dan kan de afspraak helaas niet doorgaan.

– Mocht er op de dag van afspraak toch sprake zijn van bovengenoemde gezondheidsklachten, ook als ze mild zijn, bij jou of bij mij, dan kan de afspraak (kosteloos) geannuleerd worden. En kan deze verzet worden naar een andere dag.

Uiteraard verlopen de afspraken ook op deze wijze net zo ontspannen en fijn zoals altijd!

Neem gerust contact op als je nog vragen hebt. Je kunt bellen of een appje sturen naar tel: 06-48639171. (Helaas wil soms de mail wel eens in de spambox belanden). Dit kan ook voor reserveringen of het bestellen van cadeaubonnen. Ik kijk er naar uit om je te verwelkomen!

Graag tot ziens!