Ontspannen en energiek de herfst en winter door met workshops

workshop

De wintermaanden komen er weer aan. Juist dan is meer energie en ontspanning zeer welkom in jouw drukke leven. Met de workshops van Mama in Vorm neem je even helemaal tijd voor jezelf. Eén keer in de maand zodat het prima in te passen is in je drukke agenda.

Met een workshop neem je pure qualitytime voor jezelf. Samen met ‘medemama’s’ doe je inspiratie en kennis op over stressmanagement, mindfulness, ontspanning en energie. Met leuke opdrachten, ontspannende oefeningen en uitwisseling van ieders ervaringen ervaar je iedere maand weer een boost van ontspanning en energie en voel je je ook in het dagelijkse leven meer ‘In Vorm’.

Voel je een ‘ja’ en lijkt het je leuk om hier aan deel te nemen? Of wil je meer inhoudelijk weten. Neem dan snel contact op. Wees er wel snel bij want de groepen gaan zich nu vormen voor de rest van het seizoen (op de maandagavond, woensdagochtend of evt. donderdagavond).

Vaak is het mogelijk om een factuur op de zaak te zetten (bij een eigen zaak of die van jouw werkgever). Mama in Vorm doet namelijk ook zakelijke coaching. Gelukkig zijn er steeds meer werkgevers bereid te investeren in hun werknemers op het gebied van preventie, vitaliteit en werk/privé balans. De verzuimcijfers liegen er niet om en het is dus zeker niet vreemd om naar een persoonsgebonden budget te vragen bij deelname van de workshops of individuele afspraken.

Heb je hier interesse in? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. Graag tot ziens :-)!