Massages voor mama's

PUUR GENIETEN

Een massage is puur ervaren en genieten. Even niet denken, niet praten en in een diepe ontspanningsflow komen. Het is fijn om je lichaam de aandacht te geven die het nodig heeft.

Een massage heeft meer functies dan alleen ontspanning. Een massage doet het bloed beter doorstromen, waardoor spieren en ander weefsel sneller kunnen herstellen en afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Bovendien zorgt een massage ervoor dat energie beter door het lichaam gaat stromen en maakt eventuele obstakels vrij.

Mama’s zijn dankbare cliënten, alleen al op het massagebed liggen is vaak al fijn. Zo nu en dan gemasseerd worden kan ook helpen bewuster stil te staan bij jouw lichaam en lifestyle. Ook dames die nog nooit eerder een massage voor zichzelf hebben gereserveerd ervaren een afspraak bij Mama in Vorm heel fijn!

 

massages-voor-mamas  pure ontspaning voor mama's

Mama in Vorm verwelkomt ook vaak dames in de praktijk die naast de massage het ook fijn vinden om zich te verrijken op het gebied van ontspanning en energie in het dagelijkse leven. Hiermee biedt Mama in Vorm een laagdrempelige afspraak van 90 minuten met pure qualitytime voor body and mind. Je kunt hier meer over lezen op de pagina personal coaching.

 

Tarieven:

Uitgebreide rug-,nek-, schoudermassage (45 minuten) € 39,50

Lichaamsmassage (60 minuten) € 49,50

Royale lichaamsmassage (90 minuten) € 64,50

Combinatie coaching en massage samen (90 minuten) € 69,50

De tarieven zijn incl. btw.

 

Een massage is leuk om te geven of krijgen. Mama in Vorm zorgt voor een mooi ingepakte cadeaubon, eventueel per post versturen is ook mogelijk!

Tijdens de massageafspraak vindt een intake plaats waarbij eventuele aandachtspunten en wensen worden besproken.

 

SPAARACTIE:

Met 5 afspraken spaar je voor 25% korting op je 6e afspraak (o.b.v. de gemiddelde waarde van de 5 afspraken)!

 

Mama in Vorm is aangesloten bij BMS (de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche)