'In Vorm' Summertime

Het heeft even geduurd…maar eindelijk is het dan zover…summertime!!! Met misschien nog de nodige vakantiechecklisten gaan we over van de regelstand naar de relaxstand.

Even helemaal tijd voor elkaar en graag ook nog een beetje voor jezelf 😉

Bij een workshopgroep heb ik dit tekstbordje cadeau gegeven aan de deelnemende dames en ik heb er natuurlijk ook één voor mezelf gekocht :-). Elke dag weer een blije reminder tussen alle serieuze regeldingen door. Don’t forget to have a good time!

Ik wens jou ‘a good time’ deze zomer. Mocht je tussendoor nog even een moment voor jezelf willen reserveren dan kan dat uiteraard. Ook tijdens de schoolvakantie is het mogelijk om nog een ontspannende afspraak te maken. Vraag naar de mogelijkheden.

De praktijkruimte is altijd op de juiste temperatuur met airco of indien nodig een verwarmde massagebank ;-). Kijk ook op de website www.mamainvorm.nl voor acties en voordeelarrangementen.

Lees hier onder meer over na de zomer…
Tot ziens en ‘knipoog’ van Siegrid

VERHUISD!
Mama in Vorm is in maart verhuisd naar een nieuwe praktijkruimte! Met de groei van de praktijk werd het een uitdaging om afspraken te plannen in een ruimte die ik deelde met andere huurders. Kortom, het werd tijd voor een eigen ruimte! Nu heb ik een heerlijke rustige plek gevonden met nog meer privacy in een warme ontspannen sfeer.
Deze plek bevindt zich nog steeds op de eerste verdieping van de Hambroeklaan, maar dan een paar deuren verder.

MAANDELIJKSE WORKSHOPS
Eenmaal weer terug van vakantie wil je natuurlijk het liefst dat energieke en ontspannen gevoel zo lang mogelijk aanhouden ;-). Met deze fijne intentie en een maandelijkse Mama in Vorm afspraak word je hier steeds weer prettig aan herinnert.

Door ervaringen te delen met medemama’s, kennis op te doen, ontspannende oefeningen (o.a. mindfulness) wordt er een boost van ontspanning en energie gecreëerd. De workshops zijn in een gezellige setting, laagdrempelig en ontspannen. Dames die je voorgingen waren zeer enthousiast! “Gezellig, ontspannen en waardevol” zijn vaak de spontane reacties.

Ik heb voor het nieuwe seizoen al een aantal geïnteresseerde dames met kinderen van 0-4 jaar en een ‘oudere groep’ met moeders met schoolgaande kinderen en er is ook belangstelling voor een groep met ZZP mama’s. Bij voldoende deelnemers ga ik de agenda inplannen. Dus…lijkt het je leuk? Schroom niet en maak je interesse vrijblijvend en snel kenbaar. Ik hoor het graag van je.

Don't forget to have a good time